Hoe werkt Lyric?

Lyric heeft een heel snel acceptatievermogen. Veel mensen wennen binnen enkele weken aan het nieuwe geluid van wat ze te horen krijgen.


Deze gewenning is zo anders dan met conventionele hoortoestellen. Met deze toestellen is men vooral aan het worstelen met het zelf plaatsen in de gehoorgang, het vervangen van de batterij (waar-en hoe?) ,het vervangen van filters en slangetjes, het schoonmaken van oorstukjes etc.

Hoe werkt Lyric?


Lyric werkt vanuit de gehoorgang, 4mm geplaatst voor het trommelvlies geeft hij het geluid af aan het trommelvlies. Doordat Lyric zo dicht voor het trommelvlies opereert kan het met vrij weinig energie hetzelfde bereiken als een conventioneel hoortoestel. Het grootste verschil is dat Lyric enkele maanden met een batterij kan doen en dat een regulier hoorapparaat na een week alweer z'n batterij moet laten vervangen.

 

De Lyric wordt door ons met speciale apparatuur in de gehoorgang aangebracht. Doordat Lyric zo diep in de gehoorgang zit kan de volledige functie van de oorschelp en de gehoorgang worden benut.. De functie van de oorschelp (pina effect) heeft tot doel spraak te kunnen selecteren en te kunnen localiseren waar geluid vandaan komt en blijft daardoor behouden.


Met conventionele hoortoestellen is dit veelal erg lastig te realiseren

en met veel aangeboden budget-toestellen totaal niet te realiseren.
Waarom zou u voor ons kiezen?


"Wij willen u graag voorzien van de beste middelen die er maar te bedenken zijn"


Wie zijn wij?


Rietberg Hoorzorg

Sinds 1995 zijn we in het hoorvak actief! Met deze ervaring helpen we graag mensen hun dagelijkse hooromgeving zo optimaal mogelijk te beleven.


'Optimaal horen is optimaal leven!'


Onze Visie


'Onze slechthorende medemens de kans geven de beste hoorhulpmiddelen van deze tijd te benutten'


Vanuit de moedergedachte van de zorg willen we graag meedenken in de verstrekking van hoorhulpmiddelen mét vergoeding.

Mocht het nodig zijn 'buiten het kader' van de zorg te denken, dan denken we graag zo voordelig mogelijk met u mee!

Rietberg Hoorzorg

'Specialist in zorgeloos horen'